Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2015/09/14

Acţiune creştină de apărare românească

În data de 14 septembrie 2015 în jurul orei 18 în  Bucureşti pe Bulevardul Expoziţiei nr. 22-30 pe terenul poporului român rămas de la martirul creştin Constantin Brâncoveanu un grup de români ortodocşi a făcut o slujbă ortodoxă şi apoi au plantat circa 100 de cruci de lemn. Această acţiune-simbol este refuzul cesionării terenului în favoarea musulmanilor care i-au decapitat pe cei patru fii nevinovaţi ai lui Brâncoveanu şi pe domnitorul Brâncoveanu însuşi.

La acţiune au dovedit curaj cei trei preoţi care nu s-au supus patriarhului Bisericii Ortodoxe Române care în mod trădător a aprobat construirea marii moschei în mijlocul capitalei ţării noastre în schimbul unei colaborări cu turcii de la care vrea şi el un teren pentru construirea unui locaş creştin în Istambul. Alături de preoţi au fost şi cei doi băieţi care au avut iniţiativa acestei opoziţii la silnicia antiromânească sîvârşită de asiatul Victor Ponta.

După cum reiese din textele mele eu nu agreez nici o religie. Aici în acest caz nu trebuie să interpretăm fenomenul în mod religios ci ca un fenomen al luptei pentru supremaţie între neamuri. În acest cadru al crimei antiromâneşti această mişcare este o reacţie instinctivă de legitimă apărare a neamului românesc. Este teritoriul nostru şi nici un alogen nu are dreptul să înstrăineze nimic din ceea ce este al nostru.

Pe timpul procesiunii religioase grupul de români ce îi înconjurau pe preoţii ce oficiau slujba nu a fost deranjat de nici un organ de forţă al statului. Dacă ar fi făcut această greşeală în următoarea zi autorităţile urmau să înfrunte de zece ori mai mulţi români într-o altă stare de spirit.

Principalii responsabili ai acţiunii au depus cerere la guvernul României pentru anularea hotării de punere gratuită la dispoziţia musulmanilor a terenului de 11.000 metri pătraţi pentru circa 40 de ani. Dacă guvernul va acţiona în continuare împotriva poporului român atunci iniţiatorii acţiunii vor acţiona în judecătorie pentru a-i trage la răspundere pe guvernanţii responsabili de silnicia aceasta.

În jurul orei 20 oamenii au părăsit locul acţiunii iar pe Bulevardul Expoziţiei a apărut un echipaj de jandarmi şi două echipaje de poliţie. Nu s-au observat intervenţii sau interpelări.

Niciun comentariu: