Postare prezentată

The First Sanskrit Lesson- Mastery of Sound

2016/01/22

Abandonarea istorică a imperiului mondial

Români suntem în pragul distrugerii poporului!


Faceți tot ce puteți ca să ieșim afară din organizația criminală condusă de americani: Uniunea bruxeleză. 


Să ieșim din pactul criminal al Atlanticului de Nord și din Uniunea bruxeleză!


Nu există nici un viitor pentru popoarele europene în această falsă uniune ce este de fapt clica oligarhiei capitaliste mondiale.

Nu vă lăsați înșelați de propaganda mincinoasă a Occidentului! Ei ne vor țările și nu să ne ajute în vreun fel. Totul este o vastă minciună ticluită pentru a vă tâmpi. Nu sunteți informați de către aceste instituții criminale. Războiul stă să înceapă în orice moment. Niciodată în  perioada de după al doilea război mondial nu a fost atâta nesiguranță și teroare în lume. Serviciile naționale și particulare de știri  vă țin ascunse evenimentele reale și importante care în lume se desfășoară pe ascuns. Veți fi victime nevinovate ale acestor criminali cu gulere albe.

Să ne separăm de partea neagră a istoriei. În 25 de ani capitaliștii occidentali au aruncat asupra noastră povara de aproape 100 de miliarde datorii după ce ne-au distrus baza materială a societății noastre românești. Dacă îi mai lăsăm să ne manipuleze vom trece în faza de sclavie apoi în aceea de cobai exterminabili.

 

Nu vă lăsați derutați de micile evenimente anunțate de ziare, radiouri, saituri, televiziuni și  cărți oficiale ci concentrați-vă atenția pe evenimentele esențiale ale zilelor noastre:


1. Atacarea suveranității popoarelor ;

2. Subminarea economiilor țărilor;

3. Atacarea militară pe rând a fiecărei   țări vulnerabile de către imperiul american;

4. Legitima apărare a patrioților în țările agresate;

5. Izgonirea popoarelor din țările lor pentru a le perturba pe celelalte;

6. Angrenarea forțată a țărilor nebeligerante în războie antinaționale;

7. Răspândirea sistematică de boli noi concomitent cu subminarea activității medicale  în lume sub care se ascunde crima împotriva Umanității întregi.

8. Degradarea premeditată a culturii și civilizației popoarelor;

9. Subminarea biologică a popoarelor prin pruncucideri, anomalii sexuale provocate, derutarea conduitei  reproductive și erotice pe căi bolnave ( patologice).

 10. Degradarea masivă a cadrului natural al vieții umane manevre criminale la nivelul geologic, mineral, vegetal și animal.

 După ce veți cunoaște direct și din surse sigure aceste evenimente decisive poziționați-vă în legitimă apărare pentru că aveți de lăsat urmașilor o lume viabilă și nu una a crimei.

Niciun comentariu: